Vlastný a cudzí kapitál ako podmienené nároky na majetok spoločnosti z pohľadu teórie opcií - Mikócziová, Jana
Názorné hodnotové a grafické vyjadrenie nárokov na majetok spoločnosti, ako aj vyjadrenie uvedených súvislostí pomocou teórie opcií.