Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na ekonomický rast Slovenskej republiky - Novák, Marcel, 1979-
Vplyv priamych zahraničných investícií na ekonomický rast Slovenskej republiky. Pomocou empirických metód bola dokázaná existencia vzťahu medzi priamymi zahraničnými investíciami a ekonomickým rastom.