Štruktúrne zmeny a ich vplyv na ekonomický rast - Fliegová, Jana
Neustále zmeny v ekonomike. Prepojenie ekonomického rastu s procesom zmien vo vnútornom prostredí národného hospodárstva. Vymedzenie pojmu štruktúra ekonomiky, štruktúrne zmeny a ekonomický rast. Vzťah medzi štruktúrnymi zmenami a ekonomickým rastom. Štruktúrna adaptácia v slovenskej ekonomike a jej priebeh od 90-tych rokov do roku 2006.