Etické aspekty zavedenia eura v Slovenskej republike - Vongrej, Marián
Potreba etického dodržiavania princípov pri zavádzaní a neskoršom praktickom používaní eura na Slovensku po 1.1.2009. Etický kódex pre zavedenie eura. Dodržiavanie princípov etického kódexu pre zavedenie eura. Výsledky prieskumov dodržiavania cenových podmienok pri zavádzaní eura v SR.