Charakteristika automobilového priemyslu a jeho význam v hospodárstve SR - Kopkáš, Peter
Poukázanie na význam odvetvia automobilového priemyslu v Slovenskej republike, konkrétne na jeho význam v národnom hospodárstve krajiny. Pozitívne, negatívne stránky automobilového priemyslu a vplyvy automobilového priemyslu na rôzne ekonomické ukazovatele. Popísanie vývoja investícií do AP na Slovensku.