Teoretické a praktické aspekty optimalizácie kapitálovej štruktúry - Hucová, Elena
Stručný rozbor a porovnanie vybraných teórií optimalizácie kapitálovej štruktúry z viacerých uhlov pohľadu. Príspevok zároveň poskytuje pohľad na riešenie kľúčových otázok kapitálovej štruktúry prostredníctvom viacerých zahraničných výskumov a na využiteľnosť vybraných teórií v praxi.