Product Policy and Product Safety in Household Appliance Sector - Knošková, Ľubica, 1965-
Ponuky rôznych kategórií tovarov na trhu. Politika bezpečnosti spotrebiteľa. Ochrana spotrebiteľa v priestore domácnosti. Riadenie elektrického a elektronického odpadu a škodlivých substancií. Nové trendy v identifikácii produktov. Angažovanosť spotrebiteľa v bezpečnosti výrobkov.