Nové prístupy k ekonomickému rastu v teórii regulovania - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Analýza typu ekonomického rastu v teórii regulovania. Vplyv technických zmien na ekonomický rast. Vplyv zmien v medzinárodných vzťahoch na ekonomický rast. Úloha financií v novom type rastu. Finančný typ rastu. Kognitívny kapitalizmus.