Labour Market in the Opinion of Czech, Polish and Slovak Students - Field Research Results - Kita, Pavol
Postoje ako objekt výskumu. Výskum postojov študentov. Predpoklady a charakteristika vzorky. Názory študentov na trh práce. Zamestnania, ktoré preferujú študenti. Postoj študentov k práci v zahraničí.