Tri strany jednej mince - Hübel, Jozef
Odborná príprava kvalifikovaných pracovníkov - jeden z kľúčových faktorov, ktorý ovplyvní vývoj slovenskej ekonomiky v najbližšej budúcnosti. Odborné školstvo a vzdelávanie sú v súčasnosti v kritickej situácii. Pomôže im pripravovaný zákon o odbornom vzdelávaní? Zamestnávatelia a ich vplyv na rozvoj odborného školstva. Financovanie odborného vzdelávania.