Digitálna výroba - Hübel, Jozef
Digitálna výroba - cesta do budúcnosti. Výroba a IT technológie, inovatívne projekty. Prepojenie výroba - vývoj. Vplyv na ekonomiku, benefity digitálnej výroby, kultúra podniku. Význam komunikácie.