Výber najlepších praktík cestnej bezpečnosti v štátoch EÚ závery projektu SUPREME - Machciník, Štefan
Cieľom projektu bol zber, analýza, zhrnutie a zverejnenie najlepších postupov v oblasti zvyšovania cestnej bezpečnosti. Opatrenia navrhnuté za SR. Vybrané najlepšie a najsľubnejšie európske opatrenia v oblasti výchovy a kampaní.