Pružný pracovný čas - Tomiová, Sandra
Pružný pracovný čas - definovanie. Pružný pracovný čas možno rozvrhnúť ako : pružný pracovný deň, pružný pracovný týždeň, pružné štvortýždňové pracovné obdobie. Prekážky na strane zamestnanca a zamestnávateľa pri uplatnení pružného pracovného času.