Corporate social responsibility in the globalized Europe - Dubcová, Gabriela, 1968-
Chápanie spoločenskej zodpovednosti podnikov v súčasnosti. Aktivity Európskej komisie pre rozšírenie podpory spoločenskej zodpovednosti podnikov. Praktiky spoločenskej zodpovednosti podnikov v nových a kandidujúcich krajinách Európskej únie. Meranie redukcie neetického správania slovenských firiem.