Teoretické vymedzenie riadenia ľudských zdrojov - Poniščiaková, Oľga
Riadenie ľudských zdrojov alebo personálne riadenie je jadrom celého podnikového riadenia. Definovanie systému riadenia ľudských zdrojov podľa popredných ekonómov. Efektívne plnenie základných úloh riadenia ľudských zdrojov. Strategické riadenie ľudských zdrojov. Plánovanie ľudských zdrojov. Požiadavky na znalosti človeka v modernej spoločnosti. Hodnotenie zamestnancov, proces. Kvalitné pracovné vzťahy.