Možnosti stabilizácie hospodárskeho vývoja po vstupe SR do menovej únie - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Vstupom do menovej únie stratí Slovensko významný nástroj stabilizácie ekonomického vývoja, ktorým je menová politika. Je preto potrebné hľadať iné spôsoby, ktorými je možné v rámci zostávajúcich zložiek hospodárskej politiky riešiť vznik nerovnováh v hospodárstve. Načrtnutie možností, ktoré krajine v menovej únii ostávajú na zabezpečenie stabilného a udržateľného ekonomického rastu.