Globalizačné procesy na medzinárodných kapitálových trhoch a ich vplyv na ekonomický rast SR - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Definovanie procesu globalizácie. Zmeny na finančných a kapitálových trhoch vplyvom globalizácie. Finančná kríza a jej dopady na ekonomický rast. Slovenský kapitálový trh a jeho vplyv na ekonomický rast.