Analýza trendov vývoja finančných únikov v SR v oblasti tabakových výrobkov a liehu - Romanová, Anita, 1973-
Úloha colnej správy pri odhaľovaní finančných únikov. Prehľad počtu odhalených a zistených prípadov porušenia colných predpisov v roku 2007. Finančné úniky pri dovoze cigariet za 2007. Finančné úniky podľa geografického členenia. Trend vývoja predpokladaných finančných únikov na cle, spotrebnej dani a DPH pri liehu. Opatrenia smerujúce k ochrane finančných záujmov SR a EÚ.