Euromena a podnikateľské prostredie na Slovensku - Jánošová, Veronika, 1953-
Harmonogram zavádzania eura na Slovensku. Vplyv zavedenia eura na podnikateľský sektor. Nevýhody a náklady spojené so zavedením eura. Vplyv zavedenia eura na účtovníctvo podnikov a daňový systém.