Metodológia vývoja ratingového modelu na hodnotenie úverovej spôsobilosti podnikov - Hurtošová, Jana
Základné požiadavky na ratingový model. Definovanie segmentov a hodnotenie úverovej spôsobilosti. Modely na hodnotenie úverovej spôsobilosti. Postup vývoja ratingového modelu. Vývoja ratingovej funkcie.