Testovanie teórie očakávania na slovenskom dlhopisovom trhu - Mikloš, Miroslav, 1975-
Testovanie teórie očakávania na slovenskom dlhopisovom trhu a potvrdenie resp. vyvrátenie jej formulovaných tvrdení prezentovaných v literatúre.