Application of the ethics principles in the product marketing at present - Dubcová, Gabriela, 1968-
Teória náležitej starostlivosti o spotrebiteľa. Atribúty kvality produktu. Etika v marketingu. Základné otázky etiky produktového marketingu. Ochrana spotrebiteľa.