Informačné a komunikačné technológie a ekonomický rast - Šóš, Ivan, 1977-
Informačná spoločnosť. Definovanie výziev deklarácie princípov informačnej spoločnosti rozdelených do jedenástich kľúčových princípov IS. Plán cieľov do roku 2015. Spôsoby vzájomnej interakcie: investície do IKT, produkciu IKT a používanie IKT.