Plánovanie projektov na základe rekurzívnych modelov - Tomišová, Marta
Rekkurzívny model a jeho fázy. Využitie Markovových reťazcov. Riadenie projektu pri rekruzívnych modeloch. Hlavné nedostatky sieťového plánovania.