Corporate roadmapping and its assignment - Jemala, Marek
Kľúčová špecifikácia základných prvkov korporatívneho plánovania založeného na roadmappingovom postupe. Korporatívny roadmapping ako určovanie trasy, postupu resp. stratégie.