Rural development program - SR and CR comparison - Krbová, Jana
Program rozvoja vidieka je vypracovaný v nových podmienkach európskej kohéznej politiky. V období rokov 2007 - 2013 rozvoj vidieka bude realizovaný v rámci jedného fondu the European agricultural fund for rural development (EAFRD). Porovnanie rozvoja vidieka na Slovensku a v Čechách. SWOT analýza.