Stratégie a taktiky obchodných rokovaní v procese globalizácie - Helmová, Milena, 1954-
Všeobecná charakteristika globalizácie. Antiglobalisti. Obchodné rokovanie - jeho príprava. Vecná, taktická, psychologická a odborná príprava. Kompromisná stratégia, vyhýbanie sa konfliktom.