Aspekty interkultúrnej komunikácie v globálnej spoločnosti - Hulajová, Ľubica
Informácie o dizertačnej práci autorky článku. Súčasný stav v oblasti interkultúrnej komunikácie. Definovanie pojmov komunikácia a interkultúra. Teoretické východiská a formulovanie hypotéz. Výskumné metódy uplatnené v dizertačnej práci. Výsledky výskumu a načrtnutie ďalšieho možného vývoja výskumu v danej oblasti.