Main fields of application of business intelligence within business management - Čarnický, Štefan
Potreba zavádzania Business Intelligence (BI), ich vývoj a vymedzenie. Základné princípy riešení BI. Koncepcia architektúry BI. Základné aplikačné oblasti BI: financie, ľudské zdroje, riadenie vzťahov s dodávateľmi, marketing, výroba, logistika.