Štátna pomoc - služby všeobecného ekonomického záujmu - Nováčková, Daniela
Politika štátnej pomoci. Všeobecný právny základ. Pojem služba všeobecného ekonomického záujmu. Charakteristické znaky služieb verejného záujmu. Financovanie služieb vo verejnom záujme.