Príčiny a následky imigrácie v Taliansku - Vita, Tiziano
Problematika imigrácie v Taliansku. Budovanie spoločnosti založenej na kultúre tolerancie a spolunažívaní vo vzájomnom rešpektovaní hodnôt, práv a povinností. Integrácia prisťahovalcov a výchova domáceho obyvateľstva k tolerancii.