E-commerce: súčasný stav v krajinách EÚ - Benešová, Dana, 1958-
Vymedzenie pojmu elektronické podnikanie (e-business). Formy a úroveň elektronického obchodu. Infraštruktúra a použitie informačných a komunikačných technológií. Miera poskytovania úplne digitalizovaných služieb verejnou správou v EÚ 27.