Relationship marketing - cesta budovania spokojnosti a retencie zákazníkov v konkurenčnom prostredí európskeho trhu - Čihovská, Viera
Podstata a význam vzťahového marketingu. Rozdiel medzi transakčným marketingom a marketingom vzťahov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Termín CRM. Data mining. Budovanie zákazníckej lojality ako cieľ CRM.