ECR I. - Metóda ECR a jej význam pre tvorbu štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch - Daňo, Ferdinand, 1959-
Podstata ECR a jej význam pre tvorbu štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch. Hlavné oblasti systémovej spolupráce účastníkov distrubučných procesov založenej na aplikácii ECR. Riadenie tovarových kategórií. Riadenie zásobovania. Technologická podpora riadenia ponuky. Výhody uplatňovania ECR.