Variabilita významu funkcií poľnohospodárstva v závislosti od stupňa vyspelosti národnej ekonomiky - Gavaľová, Viera
Funkcie poľnohospodárstva, ich význam počas jednotlivých fáz ekonomického vývoja. Vývoj produkčných modelov v poľnohospodársko-potravinovom systéme.