Konkurenčná výhoda ako determinant podnikania v podmienkach globalizácie a jej vplyv na stratégiu firmy - Matušek, Igor
Teoretické vymedzenie konkurenčnej výhody. Konkurenčná výhoda a hodnota. Teória hodnoty a proces jej poskytovania. Konkurenčná výhoda a hodnotový reťazec. Hodnotový reťazec ako báza na tvorbu stratégie podniku.