El papel de la enseñanza de lenguas en las relaciones Hispano-Eslovacas - Kotuliaková, Tatiana
Rozšírenie Európy o ďalšie členské štáty spôsubuje zmeny v splnení očakávaní princípov demokracie. Zintenzívňuje sa výučba cudzích jazykov, čo vedie k internacionalizácii slovnej zásoby vzhľadom na multilinguálne prostredie. Komparatívne práce v bilingválnej oblasti. Niekedy je treba legislatívnu úpravu nových slov.