Strategické aspekty riadenia v oblasti výroby a distribúcie pitnej vody v podmienkach globalizácie - Némová, Monika
Stratégia a strategické riadenie. Proces strategického riadenia. Vízia, poslanie a ciele podniku. Externá a interná analýza podniku. SWOT analýza. Charakteristika sieťových odvetví. Globálne charakteristiky vodárenského odvetvia.