Komunikačné zručnosti absolventov Ekonomickej univerzity v Bratislave (Realita a ideál) - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Analýza profilu absolventa Ekonomickej univerzity v Bratislave z hľadiska odbornej cudzojazyčnej prípravy. Analýza komunikačných zručností zakomponovaných v pedagogickej dokumentácii Ústavu jazykov. Návrhy autorky príspevku na zevedenie do študijných programov niektorých zručností, ktorých potrebu signalizuje prax.