Niektoré kultúrne odlišnosti v praxi manažérov - Petríková, Ľubica
Učebnice pre výuku všeobecného a odborného francúzskeho jazyka a v ktorých témach výučby možno uvádzať kultúrne odlišnosti. Konkrétne skúsenosti z rokovaní slovenských a českých manažérov s partnermi pochádzajúcimi z iných krajín sveta.