Upgrading, Changing Competitive Pressures, and Diverse Practices in the East and Central European Apparel Industry - Pickles, John
Z histórie a súčasnosti textilného a odevného priemyslu strednej a východnej Európy. Článok je založený na výskume šiestich regionálnych štúdií v Bulharsku a na Slovensku. Modernizácia a reštrukturalizácia postsocialistického odevného priemyslu. Diverzifikácia a vývoj vlastnej výroby. Domáci výrobcovia.