Diskonty rastú najrýchlejšie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Trendy na trhu - vývoj v Česku. Hypermarket je najobľúbenejším nákupným formátom od roku 2002, keď vystriedal menšie predajne uprednostňované do tej doby. Obľuba diskontných predajní si na českom trhu udržiava dlhodobo rastúci trend. Na českom trhu sa posilnila pozícia špecializovaných drogérií.