Problémy finančnej exklúzie v rámci krajín EÚ a na Slovensku - Tkáčová, Daniela, 1954-
Otázky finančnej exklúzie v rámci krajín Európskej únie a na Slovensku. Európska komisia pre finančné služby deklaruje, aby sa finančné služby sprístupnili všetkým obyvateľom európskeho priestoru. Prístup k finančným službám v krajinách EU 10, EU 15 a osobitne na Slovensku.