Menší obchodníci zápasia s nedostatkami
Povinné duálne zobrazovanie cien nezvládlo takmer 46 percent obchodníkov. Situácia sa však postupne zlepšuje. Najhoršie výsledky zaznamenal Prešovský kraj. Sankcie neboli uložené.