Zákazníci znovuobjavujú tuzemské vína - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zákazník uprednostňuje pri kúpe vín kvalitnejšie produkty. Rastie predaj tuzemských červených vín, biele tvoria aj napriek poklesu stále najväčší segment na trhu. Celosvetový trend obľúbenosti ružových vín sa prebojoval aj na Slovensko.