Štylistické a syntaktické osobitosti hospodárskej korešpondencie - Tomovčíková, Stanislava
Konfrontácia štylistických a syntaktických osobitostí hospodárskej korešpondencie v ruskom a slovenskom jazyku. Rozdiely a spoločné črty využívania jazykových prostriedkov v oboch jazykoch. Jazykové postrehy v syntaktickej výstavbe a štylistické možnosti, ktoré dané jazyky ponúkajú.