Determinanty exportnej marketingovej stratégie: analýza malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vysvetlenie argumentov, ktoré vedú k skúmaniu exportného výkonu podniku ako "nezávisle premennej" t.j. ako faktora ovplyvňujúceho väčšinu marketingových rozhodnutí. Faktory ovplyvňujúce adaptáciu marketingovej stratégie. Vplyv exportných trhov na adaptáciu marketingovej stratégie.