Združené pomenovania v talianskom jazyku ekonómie (porovnanie so slovenčinou) - Smoleňová, Elena, 1974-
Výskyt združených pomenovaní (viacslovných termínov) v jazyku. Porovnanie viacslovných ekonomických termínov v talianskom a slovenskom jazyku.