Faktor recesie v úlohe výberu portfólia - Milánová, Zdenka
Porovnanie efektívnej hranice generovanej v priestore priemer-rozptyl a v priestore priemer CVaR a analýza ,ako je táto efektívna hranica ovplyvnená zavedením dodatočného rizikového faktora, a to faktora recesie.