Application of theoretical and practical approaches to product management in slovak business environment - Knošková, Ľubica, 1965-
Koncept produktového manažmentu. Rovnováha medzi motiváciou správania sa zákazníkov a faktormi vplývajúcimi na produktový rozvoj. Prezentácia výsledkov analýzy slovenského ekonomického potenciálu a informačného prostredia v oblasti produktového manažmentu.